Foto's

Hierbij sturen wij u geheel vrijblijvend informatie over de vele mogelijkheden die The Chocolate Fall u kan bieden op het gebied van Sinterklaas, Kerst en relatiegeschenken.

The Chocolate Fall, sinds 2004 bekend van de verkoop en verhuur van chocoladefonteinen voor allerlei (bedrijfs-) evenementen, heeft vorig jaar een boetiek in Oostvoorne geopend, waar u tevens terecht kunt voor cadeau-artikelen, woonaccessoires, sprankelende wijnen, koffie, speciale theesoorten, workshops, high tea's en uiteraard exclusieve en ambachtelijke chocolade.

Naast de overheerlijke en unieke handgemaakte bonbons en ons brede chocoladeassortiment verzorgen wij ook uw op maat gemaakte bedankjes, logobonbons en chocoladewerken op bestelling.

Voor Sinterklaas bieden wij een scala van mogelijkheden aan. Van ambachtelijk opgespoten chocoladeletters met uw bedrijfslogo of foto-opdruk tot een (naar wens gevulde) chocoladeschoen met een origineel op maat gemaakt gedicht of een bedrukt blik met strooigoed.... de mogelijkheden zijn enorm.

footer_mailing_new.jpg

Ook voor Kerst- en Relatiegeschenken bent u bij ons aan het juiste adres. Wij werken nauw samen met een bedrijf dat gespecialiseerd is in Sales & Promotion Gifts. Naast een uitgebreid assortiment "standaard" pakketten en wijnpakketten, verzorgen we ook op maat samengestelde geschenken voor uw relaties en/of medewerkers.  

Voor meer informatie, vragen of bestellingen kunt u contact met ons opnemen via het contactformulier op onze website of telefonisch op 0181-481996.